Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Kompaktná všestranná domáca posilňovňa pre viac ako 100 rôznych cvičení

Kompaktná všestranná domáca posilňovňa pre viac ako 100 rôznych cvičení
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
26. 7. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Zrejme každý návštevník posilňovne sníva o vlastnej domácej posilňovni plnej cvičebných zariadení, ako sú stojany na činky, kardio zariadenia, priestor na strečing, stojany na drepy, lavičky a posilňovacie stroje. Ale nie každý má doma toľko extra priestoru na jej vytvorenie.

No nová cvičebná lavica Gympad Bench prináša inovatívne a kompaktné riešenie domácej posilňovne typu všetko v jednom, ideálne pre tých, ktorí chcú všestrannú tréningovú zostavu bez toho, aby zaberala veľa miesta. Zaberá totiž údajne len 0,35 metra štvorcového, no napriek tomu poskytne možnosti pre vykonávanie viac ako 100 rôznych cvičení, či už ide o kardio, silový tréning, jogu alebo iné.

Kompaktná domáca posilňovňa Gympad Bench.

Lavica sa môže pochváliť skladacím dizajnom, vďaka ktorému sa dá zložiť do kompaktnej podoby a pohodlne sa skladuje, keď sa nepoužíva, alebo sa dá bez problémov prevážať aj v kufri auta. Obsahuje pritom nástavce na rôzne cvičenia, ako je napríklad tlak s činkami na lavičke, veslovanie, joga a ďalšie. Používateľ si môže prispôsobiť intenzitu tréningu nastavením odporu prostredníctvom digitálneho otočného ovládača. A to až do hmotnosti 80 kilogramov.

Kompaktná domáca posilňovňa Gympad Bench.

Lavica Gympad Bench je všestranné cvičebné zariadenie, ktoré uľahčuje komplexný silový tréning. Podporuje rôzne uhly, vrátane vertikálnych príťahov a pohybov nadol a prispôsobiteľných horizontálnych cvičení. Verzia Plus je navyše vybavená veslárskym trenažérom, vďaka čomu získa používateľ ešte viac možností cvičenia.

Štyri úchytky na ukladanie činiek umožnia ľahko pridať záťaž pre náročnejší tréning. Výber prídavných zariadení zároveň pomôže používateľom sa zamerať na rôzne svalové skupiny a rozšíriť tak rozmanitosť cvičenia.

Kompaktná domáca posilňovňa Gympad Bench.

Sprievodná mobilná aplikácia umožní prístup k štatistikám pokroku. Používateľ môže skúmať, plánovať a vytvárajte nové tréningy. A to všetko aj na cestách. Dajú sa sledovať tréningové štatistiky, ako je spaľovanie tukov, rozsah pohybu a celkový zdvihnutý objem, aby používateľ videl, kde sa môže ešte zlepšiť.

Kompaktná domáca posilňovňa Gympad Bench.

Kompaktná domáca posilňovňa v podobe lavice Gympad Bench sa dá získať podporou startup kampane na portáli Kickstarter v sume od 799 dolárov (približne 736 euro) za základnú súpravu, čo je 53-percentná zľava oproti plánovanej maloobchodnej cene. Súprava Plus s veslovacím trenažérom je k dispozícii od 1 399 dolárov (asi 1 289 euro), čo je 44-percentná úspora oproti plánovanej maloobchodnej cene. Dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane by sa mala začať v septembri tohto roku.

Kompaktná domáca posilňovňa Gympad Bench.