Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Vylepšený budík SensorWake Trio vás prebudí vôňou, hudbou a svetlom

Vylepšený budík SensorWake Trio vás prebudí vôňou, hudbou a svetlom
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
12. 6. 2018
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Vďaka technológiám nás už z pokojného spánku nemusia vytrhnúť len hlasné tóny budíkov, ktoré môžu byť pre niektorých ľudí až stresujúce. Vývojári nového budíka SensorWake Trio totiž k tejto problematike pristupujú oveľa citlivejšie. Ich budík vás môže naštartovať do začínajúceho dňa prostredníctvom rôznych vôní, hudobných tónov a svetla.

Prvý model budíka SensorWake z roku 2015 má za sebou úspešný start-up a tentoraz sa francúzski vývojári rozhodli vydať vylepšenú verziu, ktorá sa svojim dizajnom nepodobá na rozrobený prototyp a prináša si ďalšie funkcie pre príjemné zobúdzanie sa v spálni.

Nové štýlové prevedenie budíka SensorWake Trio má hladší tvar doplnený dreveným obložením. Dizajn je doplnený prepracovaným LED displejom a k prebudeniu prostredníctvom jemných hudobných melódií a šíriacej sa obľúbenej vône pribudol režim blikajúceho svetla.

Budík SensorWake Trio

Základom budíka však zostávajú vône. Tie sa šíria z kapsule, ktorá sa vkladá do otvoru na vrchu budíka. Vývojári vylepšili samotný systém kapsuly a pridali aj nové rôznorodé vône. Každá kapsula pritom vydrží 30 budení a dá sa jednoducho meniť za inú, takže jedno ráno vás môže prebudiť vôňa čerstvej kávy a na druhý deň to môžu byť napečené koláčiky. K dispozícii je pritom viac ako 10 druhov vôní. Okrem kávy tu nájdeme vône pomarančovej šťavy, borovice, čokolády a ďalšie.

Budík funguje tak, že v danú hodinu najskôr aktivuje zvolenú vôňu z kapsule. Po jednej minúte sa spustí vzor blikajúceho svetla a potom po ďalšej minúte začne z budíka hrať jemná melódia, no len vtedy, ak už používateľa nezobudila šíriaca sa vôňa. Na výber je jedna z piatich predvolených melódií.

Budík SensorWake Trio

Inovatívny budík SensorWake Trio je momentálne súčasťou start-up kampane na portáli Kickstarter, kde sa podarilo vyzbierať požadovanú sumu 30 000 dolárov už za tri hodiny od spustenia kampane. Budík sa dá získať za finančnú podporu v sume 79 dolárov spolu s dvomi kapsulami alebo za 99 dolárov s balením až 12tich kapsúl s vôňami. Náhradné kapsule sa dajú zakúpiť po dvoch v balení za 5 dolárov. Výrobca plánuje s dodávkou prvých kusov budíka niekedy v priebehu novembra tohto roku.

Budík SensorWake Trio