Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Úplne bezdrôtové slúchadlá Marshall sľubujú intenzívny zážitok

Úplne bezdrôtové slúchadlá Marshall sľubujú intenzívny zážitok
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
23. 9. 2021
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Audio značka Marshall rozšírila svoje portfólio úplne bezdrôtových slúchadiel do uší o tretiu generáciu modelu Minor a pridala aj nový model s názvom Motif ANC, ktorý oddelí poslucháčov od okolitého sveta, aby si mohli lepšie vychutnať obľúbenú hudbu.

Tretia generácia úplne bezdrôtových slúchadiel do uší Marshall Minor III je dodávaná v typickej čiernej farbe s mosadznými koncami a na vrchu slúchadiel je umiestnené biele logo Marshall M. Vnútri slúchadiel sú umiestnené na mieru vyladené 12 milimetrové dynamické meniče s frekvenčnou odozvou od 20 Hz až do 20 kHz, citlivosťou 93 dB a impedanciou 32 ohmov. Spoločnosť Marshall sľubuje pritom charakteristický zvuk s „vylepšenými basmi, plynulými stredmi a jasnými výškami“.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Marshall Minor III.

Poslucháči môžu očakávať až päť hodín bezdrôtového počúvania na jedno nabitie batérie v slúchadlách s odolnosťou v štandarde IPX4. Prostredníctvom priloženého nabíjacieho puzdra sa dá batéria v slúchadlách nabiť do plnej kapacity až štyrikrát. Samotné puzdro sa nabíja cez USB-C alebo bezdrôtovo pomocou nabíjacej podložky.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Marshall Minor III sú už k dispozícii za cenu 129 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Marshall Minor III.

Ak však hľadáte aj väčšiu izoláciu od okolitého sveta, spoločnosť Marshall tiež predstavila úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Motif ANC s technológiou aktívneho potláčania okolitých ruchov. Stonky na týchto slúchadlách sú o niečo kratšie ako u modelu Minor III a vonkajší kryt je o niečo výraznejší a hrdo zobrazuje logo Marshall M.

Slúchadlá spĺňajú štandard odolnosti voči striekajúcej vode IPX5 a sú navrhnuté tak, aby dobre sadli do uší a poskytovali tak pasívnu izoláciu od hluku. No keď to nestačí, je možné aktivovať režim potlačenia okolitého hluku. Používatelia si môžu nastaviť vlastnú úroveň aktívneho potláčania ruchov. V prípade potreby si môžu aktivovať aj režim transparentnosti, ktorý im umožní viesť konverzáciu s priateľmi bez vytiahnutia slúchadiel z uší alebo počúvať zvuky v hustej premávke.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Marshall Motif ANC.

Napriek tomu, že slúchadlá obsahujú malé 6 milimetrové dynamické meniče s frekvenčnou odozvou 20 Hz až 20 kHz, citlivosťou 106 dB a impedanciou 16 ohmov, výrobca tvrdí, že dodajú „najväčší zvuk v najmenšom balení“. Prehrávanie je možné ovládať pomocou dotykových senzorov na vonkajšom kryte slúchadiel, zatiaľ čo ekvalizér sa dá nastaviť pomocou sprievodnej mobilnej aplikácie. Slúchadlá získali aj dva mikrofóny na prijímanie hovorov.

Doba prehrávania na jedno nabitie batérie v slúchadlách je 4,5 hodiny pri plnom režime aktívneho potláčania okolitých ruchov. Prostredníctvom nabíjacieho puzdra, ktoré opäť podporuje bezdrôtové nabíjanie, sa dá celkovo získať až 20 hodín prehrávania.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Marshall Motif ANC sa začnú predávať od 30. septembra za odporúčanú maloobchodnú cenu 199 dolárov.

Úplne bezdrôtové slúchadlá do uší Marshall Motif ANC.