Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Multifunkčná karabína Drivr2L prenáša a poskytne viacero bitov

Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
19. 4. 2022
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Len minulý týždeň sme sa dozvedeli o multifunkčnej karabíne Octo s integrovaným držiakom na skrutkovacie bity, ktorá však nemá možnosť prenášať tieto bity. No novo prestavený model multifunkčnej karabíny s názvom Drivr2L má miesto na štyri štandardné skrutkovacie bity a navyše obsahuje rôzne ďalšie funkcie.

Multifunkčná karabína Drivr2L, ktorú vyrába britská spoločnosť YetTec, má hlavné telo vyrobené z nehrdzavejúcej ocele, spolu s nylonovým držiakom skrutkovacích bitov. Dodáva sa s balením 10-tich bitov, z ktorých štyri môže používateľ prenášať naraz priamo v tomto držiaku. Štvrťpalcová objímka pritom udrží tieto bity pomocou neodymových magnetov. No rozhodne to nekončí skutkovacími bitmi.

Multifunkčná karabína Drivr2L.

Drivr2L obsahuje aj ďalšie užitočné nástroje, ako je odstraňovač izolácie z drôtov, otvárač na fľaše, páčidlo / rezadlo na krabice, štrbina na rezanie s vymeniteľnou čepeľou a šesť kľúčových otvorov. Tie zahŕňajú štvrťpalcový kľúč na konci bitového držiaka, spolu s otvormi na tele karabíny s 8, 7, 6,35, 5,5 a 5 mm kľúčmi na druhom konci.

Multifunkčná karabína Drivr2L.

A samozrejme, Drivr2L je aj karabína, takže sa dá použiť na zavesenie výstroja, spojenie kusov výstroja alebo na samostatné zavesenie na pútko pre opasok. Celý multifunkčný nástroj má rozmery 84 × 43 × 20 milimetrov. Výrobca neuvádza jeho hmotnosť, no dá sa predpokladať, že táto vec nebude veľmi ťažká.

Multifunkčná karabína Drivr2L.

Nová multifunkčná karabína Drivr2L je momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarter. Získať sa dá od 38 libier (približne 46 euro). Súprava zahŕňa 10 skrutkovacích bitov - tri ploché, štyri krížové a tri torxové, spolu s 10 čepeľami a Torx nástrojom na ich výmenu. Globálna dodávka prvých kusov pre podporovateľov kampane je naplánovaná na august 2022.