Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

TiSpanner 2.0 pridáva do nastaviteľného kľúča ďalšie funkcie

TiSpanner 2.0 pridáva do nastaviteľného kľúča ďalšie funkcie
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
3. 6. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Ako vylepšiť už teraz pravdepodobne najmenší titánový multifunkčný nastaviteľný kľúč na svete? Čínska spoločnosť Titaner prišla s niekoľkými nápadmi, ktoré sa dostali do nového modelu TiSpanner 2.0.

Pred necelým rokom spoločnosť Titaner úspešne financovala prvú verziu titánového multifunkčného nástroja TiSpanner. Nový model TiSpanner 2.0 si zachováva všetky funkcie pôvodného modelu, vrátane hlavnej hviezdy, nastaviteľného kľúča, ktorý sa otvára na šírku 36 mm a má hĺbku 10 mm.

Tento kľúč sa dá navyše využiť ako merací nástroj typu kaliper vďaka inkrementálnym značkám pozdĺž rukoväte. Zatiaľ čo na pôvodnom kľúči boli tieto značky len v metrickom tvare, model 2.0 ich má aj v imperiálnom tvare pozdĺž druhej strany rukoväte. Bohužiaľ, ani na jednej zo súprav značiek nie sú žiadne číslice, takže meranie vecí je trochu zložitejšie, než by bolo potrebné.

Titánový multifunkčný uťahovací kľúč TiSpanner 2.0.

Rovnako ako v prípade originálu, aj TiSpanner 2.0 možno navyše použiť ako otvárač fliaš a otvárač viečok, stojan na smartfón a vyťahovač klincov, ktorý sa dá použiť vďaka integrovanej drážke. Na konci nástroja, ktorý nie je kľúčom, sa stále nachádza aj otvor na zavesenie na kľúčenku a volfrámový hrot na rozbíjanie okien.

Titánový multifunkčný uťahovací kľúč TiSpanner 2.0.

Jedna vec, ktorá odlišuje TiSpanner 2.0 od jeho predchodcu, je silnejší a hrubší hriadeľ a rám spolu s dvoma retenčnými magnetmi. Jeden je v hriadeli a druhý v ráme. Spolu udržujú vec bezpečne uzavretú, keď sa nepoužíva. Pribudol aj pilník na nechty z „materiálu s diamantovým povlakom“, ktorý možno striedavo používať na ostrenie čepele vreckových nožov.

Popri titánovej verzii TiSpanner 2.0 ponúka spoločnosť Titaner aj lacnejší model z nehrdzavejúcej ocele. Oba merajú 57 mm na dĺžku, 20 mm na šírku a 6 mm na hrúbku, pričom vážia 18, respektíve 25 gramov.

Titánový multifunkčný uťahovací kľúč TiSpanner 2.0.

Oba sú tiež momentálne súčasťou startup kampane na portáli Kickstarteri. Za predpokladu, že všetko pôjde podľa plánov výrobcu, oceľový model môžete získať za 38 USD (približne 35 EUR) a za model z titánu zaplatíte 53 USD (asi 49 EUR). Tieto sumy predstavujú 45 % úsporu z plánovanej maloobchodnej ceny. Dodávka by sa mala začať v auguste tohto roku.

Titánový multifunkčný uťahovací kľúč TiSpanner 2.0.