Zabudnuté heslo?
Prihlásenie

Magnetické multifunkčné náradie s račňou má rýchly skladací dizajn

Magnetické multifunkčné náradie s račňou má rýchly skladací dizajn
Autor:
Roman Mališka
Zverejnené:
25. 7. 2024
Hodnotenie:
Už ste hlasovali.

Výrobca multifunkčného náradia Logical Carry sa vrátil na startup portál Kickstarter s vylepšenou verziou svojho titánového račňového skrutkovača Ti-Mag. Nový model V2 stále magneticky drží päť skrutkovacích bitov, ale má praktický skladací dizajn a ďalšie vylepšenia.

Pôvodný model Ti-Mag, ktorý bol vlani úspešne financovaný crowdfundingom, dokáže do svojho „zásobníka“ uložiť až päť štvrťpalcových bitov, pričom každý bit drží na mieste samostatný magnet. Podľa toho, aký druh skrutkovania chcete robiť, môžete vybraný bit umiestniť buď do račňového skrutkovača na boku nástroja pre uchopenie v tvare T-rukoväte, alebo do klasického skrutkovača na konci nástroja pre bežné uchopenie.

Multifunkčný račňový skrutkovač Logical Carry Ti-Mag V2.

K dispozícii je aj predĺženie bitového skrutkovača na dosiahnutie do úzkych priestorov, ktorý je uložený pozdĺž jednej strany nástroja Ti-Mag prostredníctvom ďalšieho magnetu. Balenie uzatvára páčidlo na konci nástroja. Model Ti-Mag V2 si zachováva všetky tieto funkcie, hoci jedna celá strana nástroja sa teraz dá sklopiť o 180 stupňov v oboch smeroch.

Táto funkcia slúži na dva účely. Po prvé, poskytuje oveľa ľahší prístup k piatim priloženým bitom, pretože nemagnetová strana zásobníka sa jednoducho sklopí späť. Na pôvodnom modeli sa bity museli vyťahovať cez otvory na boku zásobníka.

Multifunkčný račňový skrutkovač Logical Carry Ti-Mag V2.

Po druhé, sklopená zadná strana V2-jky sa nachádza hneď za otvorom pre bit s račňou, takže vložené bity nevyskočia zo zadnej časti, čo bol zrejme problém pôvodného modelu. A pretože sa dá strana sklopiť v oboch smeroch vľavo alebo vpravo, možno ju otočiť na použitie pri račňovom skrutkovaní v smere alebo proti smeru hodinových ručičiek.

Medzi ďalšie vylepšenia patrí užšie páčidlo na prístup do menších priestorov, povrchová úprava odolná proti poškriabaniu a plne titánová konštrukcia. Podobne ako v prípade pôvodného modelu, aj v prípade modelu V2 existuje lacnejší hliníkový model. Ten má teraz odolnejší čierny povlak z diamantu podobnom uhlíku.

Multifunkčný račňový skrutkovač Logical Carry Ti-Mag V2.

Za predpokladu, že sa Ti-Mag V2 dostane do výroby, za príspevok 69 USD (asi 64 EUR) získate jeden z titánu triedy 5, za druhú verziu z hliníka je potrebných 75 USD (okolo 69 EUR). Plánované maloobchodné ceny sú 109 USD, respektíve 89 USD (približne 101 EUR, respektíve 82 EUR). Obe verzie sa dodávajú s piatimi skrutkovacími bitmi: 5,5 mm plochý, krížový (Phillips) PH0, PH1, PH2 a Torx T6. Kompatibilné sú aj štvrťpalcové bity tretích strán iných typov.

Multifunkčný račňový skrutkovač Logical Carry Ti-Mag V2.